Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано закордонні досягнення в сфері розроблення екологічних продуктів.
Опис
Ключові слова
їстівна упаковка, съедобная упаковка, edible packaging, йогурт, yogurt, інновація, инновация, innovation, екологія, экология, environment, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки / О. О. Дудкіна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 315.