Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20702
Title: Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії
Authors: Пшенічнікова, Юлія
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Самчук, Богдана Богданівна
Keywords: молочна сироватка
молекулярна гастрономія
сферифікація
whey
molecular gastronomy
spherification
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Citation: Пшенічнікова, Ю. О. Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії / О. Ю. Пшенічнікова, О. В. Арпуль, Б. Б. Самчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 77-78.
Abstract: Розглядолося виробництво змішуваних безалкогольних напоїв методом сферифікації з використанням молочної сироватки як основної сировини дає можливість отримання продуктів, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями з метою розширення асортименту напоїв та досягти кардинальної зміни уявлення про звичні продукти харчування. Consideration of the production of mixed non-alcoholic beverages by the method of spherification using whey as the main raw material makes it possible to obtain products that have dietary, prophylactic, therapeutic properties for the purpose expand the range of beverages and achieve a dramatic change ideas about common foods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20702
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf36.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.