DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20702

Название: Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії
Другие названия: The use of whey in sferyfikatsiyi as a method of molecular gastronomy
Авторы: Пшенічнікова, Юлія
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Самчук, Богдана Богданівна
Pshenichnikova, Yulia
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Samchuk, Bogdana
Ключевые слова: молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
молекулярна гастрономія
молекулярная гастрономия
molecular gastronomy
сферифікація
сферификация
sferyfikatsiya
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Пшенічнікова, Ю. О. Використання молочної сироватки у сферифікації як метод молекулярної гастрономії / О. Ю. Пшенічнікова, О. В. Арпуль, Б. Б. Самчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 77-78.
Краткий осмотр (реферат): Розглядолося виробництво змішуваних безалкогольних напоїв методом сферифікації з використанням молочної сироватки як основної сировини дає можливість отримання продуктів, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями з метою розширення асортименту напоїв та досягти кардинальної зміни уявлення про звичні продукти харчування. Розглядолося производство смешиваемых напитков методом сферификации с использованием молочной сыворотки как основной сырья дает возможность получения продуктов, обладающих диетическими, профилактическими, лечебными свойствами с целью расширение ассортимента напитков и достичь кардинального изменения представление о привычные продукты питания.Rozhlyadolosya mixes soft drinks production method sferyfikatsiyi using whey as the main raw materials makes it possible to obtain products which have diet, preventive, curative properties for the purpose of expanding the range of drinks and achieve fundamental change picture of familiar foods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20702
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf36,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback