Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Моделюванням підтверджено можливість регулювання швидкості зміни температури напівфабрикату за умов комбінованого жарення з ЕКН.
A design is confirm possibility of adjusting of speed of change of temperature of intermediate product at the terms of the combined frying from EKN.
Опис
Ключові слова
напівфабрикат, жарення, нагрівання, перегрівання шарів, intermediate product, frying, heating, overheat of layers, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. В. Шевченко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 32.