DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20751

Название: Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці
Другие названия: Improving the unit for the thermal treatment of sausage products in the stream
Авторы: Бабанов, Ігор Геннадійович
Бабанова, Олена Ігорівна
Беседа, Сергій Дмитрович
Beseda, Sergey
Babanov, Igor
Babanova, Elena
Ключевые слова: агрегат
система подачі
термічна обробка
камера
ковбасні вироби
колбасные изделия
термическая обработка
система подачи
sausages
supply system
the unit
heat treatment
camera
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Бабанов, І. Г. Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці / І. Г. Бабанов, O. І. Бабанова, С. Д. Беседа // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 14 травня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 223-224.
Краткий осмотр (реферат): Відомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Известные устройства для термической обработки колбасных изделий, содержащих изоляцией камеру разделен на секции обжарки, варки и охлаждения, и находится внутри камеры цепного конвейера с носителями для продуктов и системы питания и выбора рабочей среды, в том числе всасывающей и протоков, вентилятор и обогреватели. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20751
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
11.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open
11.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback