Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Название: Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем
Авторы: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Петрина, Алла Богданівна
Пасічний, Василь Миколайович
Грек, Олена Вікторівна
Ключевые слова: параметри оптимізації
optimization parameters
паста
сухі зернові добавки
добавка «Прозер»
реологічні показники
pasta
dry cereal additives
additive "Prozer"
rheological parameters
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2007
Библиографическое описание: Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем / О. О. Онопрійчук, А. Б. Петрина, В. М. Пасічний, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість, 2007. – № 11. - С. 26-28.
Краткий осмотр (реферат): Застосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.
Applied the experiment to the determined the optimal parameters of the preparation of food processing grain to improve quality of finished products These regression equations make it possible to accurately determine the output function of technological parameters in the range of variation of variables.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
41919.pdf3.44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.