Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Назва: Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем
Автори: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Петрина, Алла Богданівна
Пасічний, Василь Миколайович
Грек, Олена Вікторівна
Ключові слова: параметри оптимізації
optimization parameters
паста
сухі зернові добавки
добавка «Прозер»
реологічні показники
pasta
dry cereal additives
additive "Prozer"
rheological parameters
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем / О. О. Онопрійчук, А. Б. Петрина, В. М. Пасічний, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість, 2007. – № 11. - С. 26-28.
Короткий огляд (реферат): Застосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.
Applied the experiment to the determined the optimal parameters of the preparation of food processing grain to improve quality of finished products These regression equations make it possible to accurately determine the output function of technological parameters in the range of variation of variables.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
41919.pdf3.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.