Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнопрійчук, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorПетрина, Алла Богданівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorГрек, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2012-07-06T15:44:47Z-
dc.date.available2012-07-06T15:44:47Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМатематичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем / О. О. Онопрійчук, А. Б. Петрина, В. М. Пасічний, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість, 2007. – № 11. - С. 26-28.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2085-
dc.description.abstractЗастосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.uk_UK
dc.description.abstractApplied the experiment to the determined the optimal parameters of the preparation of food processing grain to improve quality of finished products These regression equations make it possible to accurately determine the output function of technological parameters in the range of variation of variables.en_ EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпараметри оптимізаціїuk_UK
dc.subjectoptimization parametersuk_UK
dc.subjectпаста-
dc.subjectсухі зернові добавки-
dc.subjectдобавка «Прозер»-
dc.subjectреологічні показники-
dc.subjectpasta-
dc.subjectdry cereal additives-
dc.subjectadditive "Prozer"-
dc.subjectrheological parameters-
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleМатематичне моделювання показників якості молочно-рослинних системuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41919.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.