DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Колективні монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20927

Название: Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки
Другие названия: The availability of food and its relationship with other components of food security
Авторы: Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
Sakhnenko (Tikhonova), Anastasia
Ключевые слова: споживчий кошик
продовольча безпека
доступність харчування
питна вода
кафедра економіки праці та менеджменту
basket
food security
availability of food
drinking water
потребительская корзина
продовольственная безопасность
доступность питания
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Тіхонова, А. С. Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки / А. С. Тіхонова // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с. - С. 54-80.
Краткий осмотр (реферат): В даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20927
Располагается в коллекциях:Колективні монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь