Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.

Опис

Ключові слова

споживчий кошик, продовольча безпека, доступність харчування, питна вода, кафедра економіки праці та менеджменту, basket, food security, availability of food, drinking water

Бібліографічний опис

Тіхонова, А. С. Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки / А. С. Тіхонова // Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с. - С. 54-80.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced