Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21176
Title: Дослідження фосфоолієвмісних матеріалів і місцел у системі КТІОЛ
Authors: Осейко, Микола Іванович
Шеманська, Євгенія Іванівна
Геращенко, Т. М.
Keywords: фосфатидний концентрат
концентрат харчовий
гідрофуз
concentrate food
phosphatide concentrate
hidrofuz
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2009
Citation: Осейко, М. І. Дослідження фосфоолієвмісних матеріалів і місцел у системі КТІОЛ / М. І. Осейко, Є. І. Шеманська, Т. М. Геращенко // Харчова промисловість. — 2009. — № 8. — С. 5-7.
Abstract: Визначено уточнені дані складу та якості фосфооліевмісних продуктів вітчизняного виробництва. Досліджено раціональні режими процесу фракціонування в області заданих параметрів (гідромодуль, тривалість, добавка) та вплив добавок КТІОЛ на оптичні характеристики та фізичні показники місцел фосфоліпідівз метою поліпшення колір ності кінцевих продуктів та збільшення виходу гідрофільної фракції фосфоліпідів. З використанням модельних систем та експериментальних данихвиявлено раціональні умови фракціонування фосфоолієвмісного матеріалу. Determined specified data structure and quality fosfomaslosoderzhaschihproduktov domestic production. Abstract-rational modes of fractionation process in the investigated area given three parame (hydronic duration additive) and the effect of additives on the optical characteristics KTIOL AND INDIVIDUALS cal show whether those non-integer m phospholipids to reduce the CEE tnosti horseback month old products and increasing the yield of the hydrophilic fraction of phospholipids. Using model systems and experimental data revealed rational fractionation conditions phosphatase tidnogo concentrate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21176
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.