Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі розглянуті можливості використання ПІД-алгоритмів (пропорційно- інтегрально-диференційних) для автоматизації виробничих процесів на підприємствах харчової промисловості. Наведені приклади застосування та переваги використання даних алгоритмів. The paper discusses the possibilities of using PID algorithms (proportsiyno- integral-differential) for the automation of production processes in the food industry. Examples of use and advantages of these algorithms.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, автоматизація керування, алгоритми оптимізації, food industry, automation control, optimization algorithms, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 144-149.

Зібрання