Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуті можливості використання ПІД-алгоритмів (пропорційно- інтегрально-диференційних) для автоматизації виробничих процесів на підприємствах харчової промисловості. Наведені приклади застосування та переваги використання даних алгоритмів.
The paper discusses the possibilities of using PID algorithms (proportsiyno- integral-differential) for the automation of production processes in the food industry. Examples of use and advantages of these algorithms.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, автоматизація керування, алгоритми оптимізації, food industry, automation control, optimization algorithms, кафедра фізики та професійної безпеки
Бібліографічний опис
Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 144-149.