Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21350
Title: Вплив добавок на збереження свіжості хліба
Authors: Степаненко, Тетяна Олександрівна
Люта, А. Л.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
wheaten bran
xanthan gum
oat flakes
wheaten flakes
пшеничні висівки
ксантанова камедь
вівсяні пластівці
пшеничні пластівці
Issue Date: 2012
Citation: Степаненко, Т. О. Вплив добавок на збереження свіжості хліба / Т. О. Степаненко, А. Л. Люта // Ukrainian food journal. – 2012. - № 3. – С. 20-22.
Abstract: Work is devoted to research of influence of the brought oat and wheaten flakes, wheaten bran on quality of fresh bread and its change during storage. Influence on this process of introduction xanthan gum and a dry gluten are studied also. Defined a significant effect of mixing duration and improver on the structural and mechanical properties of bread during storage extension. Робота присвячена дослідженню впливу внесених вівсяних пластівців і пшеничних, пшеничних висівок на якість свіжого хліба і його зміни під час зберігання. Вплив на цей процес введення ксантановая камедь і сухої клейковини вивчаються також. Визначено значний вплив змішування тривалість і поліпшувач на структурні і механічні властивості при розтягуванні хліба зберігання.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21350
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf226.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.