Вплив добавок на збереження свіжості хліба

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Work is devoted to research of influence of the brought oat and wheaten flakes, wheaten bran on quality of fresh bread and its change during storage. Influence on this process of introduction xanthan gum and a dry gluten are studied also. Defined a significant effect of mixing duration and improver on the structural and mechanical properties of bread during storage extension. Робота присвячена дослідженню впливу внесених вівсяних пластівців і пшеничних, пшеничних висівок на якість свіжого хліба і його зміни під час зберігання. Вплив на цей процес введення ксантановая камедь і сухої клейковини вивчаються також. Визначено значний вплив змішування тривалість і поліпшувач на структурні і механічні властивості при розтягуванні хліба зберігання.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, wheaten bran, xanthan gum, oat flakes, wheaten flakes, пшеничні висівки, ксантанова камедь, вівсяні пластівці, пшеничні пластівці

Бібліографічний опис

Степаненко, Т. О. Вплив добавок на збереження свіжості хліба / Т. О. Степаненко, А. Л. Люта // Ukrainian food journal. – 2012. - № 3. – С. 20-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced