Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначення якості м’яса для встановлення виду його переробки є актуальним і спрямованим на ефективне використання сировини та збільшення виходу готової продукції під час переробки худоби на конвеєрних лініях.
Quality meat for setting the type of processing is relevant for the effective use of raw materials and increase the output during processing of livestock on conveyor lines.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, контроль якості, якість м’яса, електрофізичні параметри, quality safety control, quality meat, electrical options
Бібліографічний опис
Романовська, Т. І. Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами / Т. І. Романовська, П. Д. Мельничук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 15-16.