Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначення якості м’яса для встановлення виду його переробки є актуальним і спрямованим на ефективне використання сировини та збільшення виходу готової продукції під час переробки худоби на конвеєрних лініях. Quality meat for setting the type of processing is relevant for the effective use of raw materials and increase the output during processing of livestock on conveyor lines.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, контроль якості, якість м’яса, електрофізичні параметри, quality safety control, quality meat, electrical options

Бібліографічний опис

Романовська, Т. І. Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрами / Т. І. Романовська, П. Д. Мельничук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 15-16.