Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Title: Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Keywords: раціон харчування
військовослужбовці
молочні консерви
military
canned milk
diet
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Кочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.
Abstract: Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf114.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.