Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону
харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних
потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
Опис
Ключові слова
раціон харчування, військовослужбовці, молочні консерви, military, canned milk, diet, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Кочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.