Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Название: Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ключевые слова: раціон харчування
військовослужбовці
молочні консерви
military
canned milk
diet
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Кочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.
Краткий осмотр (реферат): Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8.pdf114.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.