Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Назва: Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців
Автори: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ключові слова: раціон харчування
військовослужбовці
молочні консерви
military
canned milk
diet
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Кочубей-Литвиненко, О. В. Роль молочних консервів у раціонах харчування військовослужбовців / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Рябоконь // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28–29 травня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 26–27.
Короткий огляд (реферат): Включення сухих та згущених молочних консервів до раціону харчування військовослужбовців сприятиме забезпеченню добових фізіологічних потреб у основних харчових речовинах та енергії, у вітамінах, мінеральних речовинах у більшій мірі, ніж складові існуючих раціонів. The inclusion of dry and condensed canned milk in the diet food soldiers will promote physiological daily needs the nutrients and energy, vitamins, minerals substances to a greater extent than existing components rations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21422
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf114.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.