Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432
Title: Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів
Authors: Власюк, Іванна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: червоний виноградний сік
прянощі
безалкогольні напої
red wine
spices
soft drinks
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Власюк, І. О. Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів / І. О. Власюк, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 58.
Abstract: Вивчалися відомі способи і технологічні прийоми отримання сухих напоїв. Вибір раціональних рішень проводився на із залученням зразків вищеперерахованих інгредієнтів рецептури сухого напою, готового сухого напою. Зразки досліджувалися за показниками якості відповідно ДСТУ. Studied known methods and processing methods obtain dry beverages. Choosing sustainable solutions conducted on samples involving compounding ingredients listed above dry beverage, ready to drink powder. Samples were investigated in terms of quality under ISO.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf98.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.