Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432
Назва: Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів
Автори: Власюк, Іванна
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключові слова: червоний виноградний сік
прянощі
безалкогольні напої
red wine
spices
soft drinks
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Власюк, І. О. Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів / І. О. Власюк, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 58.
Короткий огляд (реферат): Вивчалися відомі способи і технологічні прийоми отримання сухих напоїв. Вибір раціональних рішень проводився на із залученням зразків вищеперерахованих інгредієнтів рецептури сухого напою, готового сухого напою. Зразки досліджувалися за показниками якості відповідно ДСТУ. Studied known methods and processing methods obtain dry beverages. Choosing sustainable solutions conducted on samples involving compounding ingredients listed above dry beverage, ready to drink powder. Samples were investigated in terms of quality under ISO.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf98.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.