Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласюк, Іванна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2015-06-26T12:47:43Z-
dc.date.available2015-06-26T12:47:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВласюк, І. О. Виготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощів / І. О. Власюк, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 58.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21432-
dc.description.abstractВивчалися відомі способи і технологічні прийоми отримання сухих напоїв. Вибір раціональних рішень проводився на із залученням зразків вищеперерахованих інгредієнтів рецептури сухого напою, готового сухого напою. Зразки досліджувалися за показниками якості відповідно ДСТУ. Studied known methods and processing methods obtain dry beverages. Choosing sustainable solutions conducted on samples involving compounding ingredients listed above dry beverage, ready to drink powder. Samples were investigated in terms of quality under ISO.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectчервоний виноградний сікuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectred wineuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.subjectsoft drinksuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleВиготовлення сухого напою на основі комбінації червоного виноградного соку, екстрактів трав і сухих прянощівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf98.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.