DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21442

Название: Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
Другие названия: Promising sources of dietary fiber for enriching flour confectionery
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: харчові волокна
пищевые волокна
fiber
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
сonfectionery products
ресторанне господарство
ресторанное хозяйство
restaurant management
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кобець, О. С. Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 409.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.Проведен анализ публикаций об опыте повышения пищевой ценности хлебобулочных и мучных кондитерских изделий в ресторанном хозяйстве.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21442
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
409.pdf23,76 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback