Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21442
Title: Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
Authors: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Доценко, Віктор Федорович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Keywords: харчові волокна
борошняні кондитерські вироби
ресторанне господарство
fiber
сonfectionery products
restaurant management
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Кобець, О. С. Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 409.
Abstract: Проведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21442
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409.pdf23.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.