Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Название: Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування
Авторы: Баб'як, Наталія
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключевые слова: бобові культури
пророщування
хімічний склад
legumes
germination
chemical composition
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Баб’як, Н. Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування / Н. Баб’як, Н. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 трав. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 75-76.
Краткий осмотр (реферат): Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21.pdf130.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.