Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
Опис
Бібліографічний опис
Баб’як, Н. Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування / Н. Баб’як, Н. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 трав. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 75-76.