Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Назва: Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування
Автори: Баб'як, Наталія
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключові слова: бобові культури
пророщування
хімічний склад
legumes
germination
chemical composition
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Баб’як, Н. Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування / Н. Баб’як, Н. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 трав. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 75-76.
Короткий огляд (реферат): Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21446
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf130.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.