Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21517
Title: Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст
Other Titles: Effect of fillers on malt biological value of cheese paste
Authors: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Onopriichuk, Olena
Grek, Olena
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів
сиркові пасти
біологічна цінність
солодові наповнювачі
творожные пасты
биологическая ценность
солодовые наполнители
cheese pasta
biological value
malt fillers
Issue Date: 2012
Citation: Онопрійчук, О. О. Вплив солодових наповнювачів на біологічну цінність сиркових паст / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 46.-47.
Abstract: Розроблена нова технологія сиркових паст з солодовими наповнювачами, а саме продуктами лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків «Прозер», що володіють антиоксидантною, загальнозміцнювальною дією. Разработана новая технология творожных паст с солодовым наполнителями, а именно продуктами лечебно-профилактического назначения на основе пророщенных злаков «Прозер», обладающих антиоксидантным, общеукрепляющим действием. A new technology of malt paste cheese fillings, such as health care products based on destination germinated cereals "Prozer", which have antioxidant, restorative action.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21517
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50.pdf95.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.