Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21567
Title: Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств
Authors: Соломчук, Людмила Миколаївна
Keywords: кафедра обліку і аудиту
м’ясопродуктовий підкомплекс
інтеграція
інтегровані корпоративні формування
meat subcomplex
integration
integrated corporate formation
Issue Date: 2015
Citation: Соломчук, Л. М. Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Соломчук Людмила Миколаївна ; НУХТ. - К., 2015. - 21 с.
Abstract: Дисертаційна робота присвячена поглибленому дослідженню теоретичних та методичних особливостей створення інтегрованих корпоративних формувань за участю м’ясопереробних підприємств. The thesis is devoted to wide of in-depth theoretical and methodological features of integrated corporate formations involving meat processing enterprises. Theoretical approach in the direction of concepts and categories of integration was investigated, especially distinction of phenomenon of concept of «agricaltural ingration» and «corporation». Motives, reasons and necessity of integration in meat subcomplex were defermined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21567
Appears in Collections:08.00.04 - Економіка та управляння підприємствами

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
solomtshuk 2015.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.