Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена поглибленому дослідженню теоретичних та методичних особливостей створення інтегрованих корпоративних формувань за участю м’ясопереробних підприємств. The thesis is devoted to wide of in-depth theoretical and methodological features of integrated corporate formations involving meat processing enterprises.
Theoretical approach in the direction of concepts and categories of integration was investigated, especially distinction of phenomenon of concept of «agricaltural ingration» and «corporation». Motives, reasons and necessity of integration in meat subcomplex were defermined.
Опис
Ключові слова
кафедра обліку і аудиту, м’ясопродуктовий підкомплекс, інтеграція, інтегровані корпоративні формування, meat subcomplex, integration, integrated corporate formation
Бібліографічний опис
Соломчук, Л. М. Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Соломчук Людмила Миколаївна ; НУХТ. - К., 2015. - 21 с.