Вплив магнітного поля на приготування пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наші дослідження спрямовані на одержання високо-екстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду як джерела ферментів. Екзогенні ферменти в дослідженнях не використовували. Our research aimed at obtaining highly extractive congestion beer using malt as the only source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies.

Опис

Бібліографічний опис

Вплив магнітного поля на приготування пивного сусла / З. Романова, М. Карпутіна, В. Зубченко, М. Романов // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 11(351). — С. 21-22.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в