Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» (патент на корисну модель № 63805)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб приготування пасти з пряної зелені передбачає попередню підготовку сировини, її подрібнення, пакування в герметичну упаковку та обробку високим тиском при оптимальних параметрах. Корисна модель може бути використана для приготування паст для перших блюд та соусів, а також в консервній галузі харчової промисловості. A method of cooking pasta implies spicy green preconditioned feedstock, grinding, packaging in a sealed container and high pressure treatment at optimum parameters. The utility model can be used to make pasta for soups and sauces, as well as canned food industry.

Опис

Ключові слова

паста з пряної зелені, обробка високим тиском, іноваційні технології, spicy green paste, high pressure treatment, innovative technologies, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України на корисну модель № 63805: МПК А 23 L 1/22 (2006.01) Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» / Сукманов В. О., Соколов С. А., Кійко В. В., Охременко С. І., заявник і патентовласник Донецький націон. ун-т економ. і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – № u 201102370 ; заявл. 28.02.2011 ; опубл. 25.10.2011, Бюл. № 20. – 4 с.

Зібрання