Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» (патент на корисну модель № 63805)
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб приготування пасти з пряної зелені передбачає попередню підготовку сировини, її подрібнення, пакування в герметичну упаковку та обробку високим тиском при оптимальних параметрах. Корисна модель може бути використана для приготування паст для перших блюд та соусів, а також в консервній галузі харчової промисловості.
A method of cooking pasta implies spicy green preconditioned feedstock, grinding, packaging in a sealed container and high pressure treatment at optimum parameters. The utility model can be used to make pasta for soups and sauces, as well as canned food industry.
Опис
Ключові слова
паста з пряної зелені, обробка високим тиском, іноваційні технології, spicy green paste, high pressure treatment, innovative technologies, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пат. України на корисну модель № 63805: МПК А 23 L 1/22 (2006.01) Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» / Сукманов В. О., Соколов С. А., Кійко В. В., Охременко С. І., заявник і патентовласник Донецький націон. ун-т економ. і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – № u 201102370 ; заявл. 28.02.2011 ; опубл. 25.10.2011, Бюл. № 20. – 4 с.