Innovative approaches to solving the problem of increasing the biological value of drinking milk
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
In this paper the effects of high pressure on the biological value of milk by in vitro studies index.
В даній роботі розглянуто результати впливу високого тиску на біологічну цінність молока шляхом дослідження показника in vitro.
Опис
Ключові слова
високий тиск, молоко, біологічна цінність, high pressure, milk, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Sukmanov V. Innovative approaches to solving the problem of increasing the biological value of drinking milk / V. Sukmanov, V. Kiiko // NEEFood: 3rd North and East European Congress on Food : матеріали 3-го Західного та Східного Європейського конгресу, 20-23 травня 2015. – Брасов, Румунія, 2015 – С. 183.