Innovative approaches to solving the problem of increasing the biological value of drinking milk
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In this paper the effects of high pressure on the biological value of milk by in vitro studies index.
В даній роботі розглянуто результати впливу високого тиску на біологічну цінність молока шляхом дослідження показника in vitro.
Опис
Ключові слова
високий тиск, молоко, біологічна цінність, high pressure, milk, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Sukmanov V. Innovative approaches to solving the problem of increasing the biological value of drinking milk / V. Sukmanov, V. Kiiko // NEEFood: 3rd North and East European Congress on Food : матеріали 3-го Західного та Східного Європейського конгресу, 20-23 травня 2015. – Брасов, Румунія, 2015 – С. 183.