Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21649
Title: Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion
Authors: Liavynets, Heorhii
Ishchenko, Tatiana
Havrysh, Andrey
Niemirich, Oleksandra
Arsenieva, Larisa
Dovgun, Irina
Keywords: emulsion
емульсія
эмульсия
thermogravimetry
термогравіметрія
термогравиметрия
polysaccharide
полісахарид
полисахарид
surfactants
поверхнево-активні речовини
поверхностно-активные вещества
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Citation: Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsion / G. Liavynets, T. Ishchenko, A. Havrysh, O. Nemirich, L. Arsenieva, I. Dovgun // Ukrainian Journal of Food Science. – К.: HUFT, 2015. - Vol. 3, Is. 1. – Р. 60-69.
Abstract: Stabilizing properties of the finely dispersed powders of spicy-aromatic and carotene containing raw materials in the oil in water emulsion are studied. The dependence of the rheological properties of sauces on the concentration of phyto- and oil carotene containing semi-finished product (PhOCSP) is investigated. The forms of moisture linking in sauces of the emulsion type with optimal dosage of PhOCSP are determined by the thermogravimetric method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21649
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SSS.pdf581.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.