DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21660

Название: Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини
Другие названия: Methods comprehensive quantitative assessment of the quality of the chicken meat grinding
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Stukalska, Nataliya
Ключевые слова: реологічні показники
функція регресії
параметр оптимізації
реологические показатели
функция регрессии
параметр оптимизации
rheological parameters
function regression
parameter optimization
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – Львів, 2015. - Т. 17, № 1(61). - С. 101-107.
Краткий осмотр (реферат): Розроблені ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваних в роботі об'єктів, що беруть участь в процесі виробництва фаршу із м’яса курятини. Визначені значення коефіцієнтів ваговитості одиничних показників якості. Розроблена методика визначення комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини, яка дозволила встановити найкращі умови процесу за найбільш високими її значеннями в поставленому і реалізованому екстремальному експерименті, а також отримати регресійну залежність комплексного показника якості фаршу від умов проведення процесу подрібнення, що придатний для прогнозування якості кінцевого продукту та управлінням даним процесом подрібнення.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21660
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Lviv.pdf515,99 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback