Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблені ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваних в роботі об'єктів, що беруть участь в процесі виробництва фаршу із м’яса курятини. Визначені значення коефіцієнтів ваговитості одиничних показників якості. Розроблена методика визначення комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини, яка дозволила встановити найкращі умови процесу за найбільш високими її значеннями в поставленому і реалізованому екстремальному експерименті, а також отримати регресійну залежність комплексного показника якості фаршу від умов проведення процесу подрібнення, що придатний для прогнозування якості кінцевого продукту та управлінням даним процесом подрібнення.

Опис

Бібліографічний опис

Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – Львів, 2015. - Т. 17, № 1(61). - С. 101-107.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в