Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблені ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваних в роботі об'єктів, що беруть участь в процесі виробництва фаршу із м’яса курятини. Визначені значення коефіцієнтів ваговитості одиничних показників якості. Розроблена методика визначення комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини, яка дозволила встановити найкращі умови процесу за найбільш високими її значеннями в поставленому і реалізованому екстремальному експерименті, а також отримати регресійну залежність комплексного показника якості фаршу від умов проведення процесу подрібнення, що придатний для прогнозування якості кінцевого продукту та управлінням даним процесом подрібнення.

Опис

Ключові слова

реологічні показники, функція регресії, параметр оптимізації, rheological parameters, function regression, parameter optimization, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Стукальська, Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – Львів, 2015. - Т. 17, № 1(61). - С. 101-107.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced