Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222.
Анотація
Обґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів.
The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery products
Опис
Ключові слова
глід, боярышник, hawthorn, порошок, powder, кондитерські вироби, confectionery, кафедра готельно-ресторанної справи