DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21723

Название: Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів
Другие названия: The urgency of the use of processed products in the technology hawthorn flour confectionery
Авторы: Шидловська, Олена Броніславівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Шадура, Аліна Миколаївна
Shydlovska, Olena
Ishchenko, Tatiana
Shadura, Alina
Ключевые слова: глід
боярышник
hawthorn
порошок
порошок
powder
кондитерські вироби
кондитерские изделия
confectionery
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Издатель: Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів Обоснована целесообразность использования порошка боярышника при производстве мучных кондитерских изделий The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery products
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21723
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Glod.pdf183,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback