Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Шидловська, О. Б. Актуальність використання продуктів переробки глоду в технології борошняних кондитерських виробів // О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко, А. М. Шадура // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 221-222.

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання порошку глоду при виробництві борошняних кондитерських виробів. The expediency of using the powder hawthorn in the production of flour confectionery products

Опис

Ключові слова

глід, боярышник, hawthorn, порошок, powder, кондитерські вироби, confectionery, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced