Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800
Title: Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів
Authors: Цьомка, Юлія Олександрівна
Омельченко, Ганна Миколаївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: кінетика
регідратація
рослинна сировина
вологоутримувальна здатність
kinetics
rehydration
vegetable feedstock
moisture-retaining power
кафедра технології консервування
Issue Date: 2015
Citation: Цьомка, Ю. О. Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів / Ю. О. Цьомка, Г. М. Омельченко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 257.
Abstract: Автори проводили досліди з визначення кінетики оводнення попередньо висушених картоплі, грибів, гарбузів, яблук і моркви Результати досліджень поглинання води під час регідратації рослинної сировини свідчать, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. The authors conducted experiments to determine the kinetics ovodnennya pre-dried potatoes, mushrooms, pumpkins, apples and carrots research results absorption of water during rehydration plant materials show that the dependence of moisture on temperature can be described by a kinetic model first order.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15 04 02 Shutyuk 81 MNK NUFT.pdf223.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.