Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800
Назва: Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів
Автори: Цьомка, Юлія Олександрівна
Омельченко, Ганна Миколаївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключові слова: кінетика
регідратація
рослинна сировина
вологоутримувальна здатність
kinetics
rehydration
vegetable feedstock
moisture-retaining power
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Цьомка, Ю. О. Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів / Ю. О. Цьомка, Г. М. Омельченко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 257.
Короткий огляд (реферат): Автори проводили досліди з визначення кінетики оводнення попередньо висушених картоплі, грибів, гарбузів, яблук і моркви Результати досліджень поглинання води під час регідратації рослинної сировини свідчать, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. The authors conducted experiments to determine the kinetics ovodnennya pre-dried potatoes, mushrooms, pumpkins, apples and carrots research results absorption of water during rehydration plant materials show that the dependence of moisture on temperature can be described by a kinetic model first order.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15 04 02 Shutyuk 81 MNK NUFT.pdf223.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.