Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦьомка, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorОмельченко, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2015-11-23T10:21:59Z-
dc.date.available2015-11-23T10:21:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЦьомка, Ю. О. Дослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочів / Ю. О. Цьомка, Г. М. Омельченко, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 257.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21800-
dc.description.abstractАвтори проводили досліди з визначення кінетики оводнення попередньо висушених картоплі, грибів, гарбузів, яблук і моркви Результати досліджень поглинання води під час регідратації рослинної сировини свідчать, що залежність зміни вологовмісту від температури можна описати кінетичною моделлю першого порядку. The authors conducted experiments to determine the kinetics ovodnennya pre-dried potatoes, mushrooms, pumpkins, apples and carrots research results absorption of water during rehydration plant materials show that the dependence of moisture on temperature can be described by a kinetic model first order.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкінетикаuk_UA
dc.subjectрегідратаціяuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectвологоутримувальна здатністьuk_UA
dc.subjectkineticsuk_UA
dc.subjectrehydrationuk_UA
dc.subjectvegetable feedstockuk_UA
dc.subjectmoisture-retaining poweruk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleДослідження кінетика регідратації деяких плодів і овочівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15 04 02 Shutyuk 81 MNK NUFT.pdf223.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.