Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21821
Title: Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Махинько, Валерій Миколайович
Білик, Олена Анатоліївна
Малиновський, Віталій Васильович
Keywords: хліб
наука
спеціальності
університет
bread
Department
science
specialization
University
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / В. М. Ковбаса, В. М. Махинько, О. А. Білик, В. В. Малиновський // Хранение и переработка зерна. – 2014. – № 2 (179). – С. 56–58.
Abstract: У статті розповідається про історію та сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Наведено інформацію про кадровий потенціал, міжнародне співробітництво та наукову діяльність. The article tells about the history and present of the Department of technology of bakery and confectionery products of the National University of food technologies. Provides information on human resources, international cooperation and research activities.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21821
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khraniperzerna22014.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.