Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розповідається про історію та сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Наведено інформацію про кадровий потенціал, міжнародне співробітництво та наукову діяльність. The article tells about the history and present of the Department of technology of bakery and confectionery products of the National University of food technologies. Provides information on human resources, international cooperation and research activities.
Опис
Ключові слова
хліб, наука, спеціальності, університет, bread, Department, science, specialization, University, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / В. М. Ковбаса, В. М. Махинько, О. А. Білик, В. В. Малиновський // Хранение и переработка зерна. – 2014. – № 2 (179). – С. 56–58.