Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розповідається про історію та сучасність кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Наведено інформацію про кадровий потенціал, міжнародне співробітництво та наукову діяльність. The article tells about the history and present of the Department of technology of bakery and confectionery products of the National University of food technologies. Provides information on human resources, international cooperation and research activities.

Опис

Ключові слова

хліб, наука, спеціальності, університет, bread, Department, science, specialization, University, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Готуємо висококваліфікованих фахівців для харчової галузі / В. М. Ковбаса, В. М. Махинько, О. А. Білик, В. В. Малиновський // Хранение и переработка зерна. – 2014. – № 2 (179). – С. 56–58.

Зібрання