DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21849

Название: Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи
Другие названия: Features providing demand for food in times of crisis
Авторы: Мостенська, Тетяна Геннадіївна
Mostenska, Tetiana
Ключевые слова: попит
криза
харчові продукти
спрос
demand
кризис
crisis
пищевые продукты
food products
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Мостенська, Т. Г. Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи / Т. Г. Мостенська // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – С. 180-181.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21849
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
61.pdf179,32 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback