Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
попит, криза, харчові продукти, demand, crisis, food products, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Мостенська, Т. Г. Особливості забезпечення попиту на харчові продукти в умовах кризи / Т. Г. Мостенська // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – С. 180-181.