Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article is aimed at studying the concentration of pectin and phenol substances in grapes and in processed grapes products as well as at assessing the expediency of making them part of recipe as a valuable raw material for new kinds of confectionery.

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, grapes, confectionery, processed products, продукти переробки, кондитерські вироби, виноград, кондитерские изделия, продукты переработки

Бібліографічний опис

Kalinovska, T. Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / T. Kalinovska, V. Obolkina // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Vol. 1, Issue 1. – Р. 77–80.

Зібрання