DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21912

Название: Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry
Другие названия: Обгрунтування використання вторинних продуктів виноробства в якості альтернативної сировини для кондитерської промисловості
Авторы: Obolkina, Vera
Kalinovska, Tatyana
Оболкіна, Віра Іллівна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Ключевые слова: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
grapes
confectionery
processed products
продукти переробки
кондитерські вироби
виноград
кондитерские изделия
продукты переработки
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Kalinovska, Tetiana Substantiation of using wine-making secondary products as alternative raw material for confectionery industry / Tetiana Kalinovska, Vira Obolkina // Ukrainian Journal of Food Science. - 2013. – Vol. 1, Is. 1. – Р. 77-80.
Краткий осмотр (реферат): The article is aimed at studying the concentration of pectin and phenol substances in grapes and in processed grapes products as well as at assessing the expediency of making them part of recipe as a valuable raw material for new kinds of confectionery. Стаття спрямована на вивчення концентрації пектинових речовин і фенольних у винограді і в обробленій виноградній продукції, а також на оцінку доцільності прийняття їм частину рецепта в якості цінної сировини для нових видів кондитерських виробів. Статья направлена на изучение концентрации пектиновых веществ и фенольных в винограде и в обработанных виноград продукции, а также на оценку целесообразности принятия им часть рецепта в качестве ценного сырья для новых видов кондитерских изделий.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21912
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf663,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback