Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21958
Title: Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів
Authors: Сидоренко, Олена Миколаївна
Карпенко, Тетяна Сергіївна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Keywords: інулін
кондитерські вироби
олігофруктоза
inulin
olihofruktoza
confectionery
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Citation: Сидоренко, О. М. Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів / О. М. Сидоренко, Т. С. Карпенко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 75-77.
Abstract: Харчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21958
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf91.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.