DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21958

Название: Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів
Другие названия: Prospects of insulin and technology olihofruktozy confectionery
Авторы: Сидоренко, Олена Миколаївна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Sydorenko, Olena
Silchuk, Tatiana
Pavliuchenko, Elena
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
інулін
кондитерські вироби
олігофруктоза
inulin
olihofruktoza
confectionery
олигофруктоза
кондитерские изделия
инулин
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Сидоренко, О. М. Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів / О. М. Сидоренко, Т. С. Карпенко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 75-77.
Краткий осмотр (реферат): Харчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Питание человека является наиболее существенным фактором, который непосредственно влияет на здоровье. Полноценное питание предусматривает использование компонентов, рациональное сочетание которых способно максимально удовлетворить потребность организма в питательных и биологически активных веществах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21958
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23.pdf91,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback