Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21967
Title: Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба
Other Titles: Impact of rye malt extract to flavor rye-wheat bread
Authors: Безкоровайна, Вікторія Сергіївна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Bezkorovayna, Victoria
Silchuk, Tatiana
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи
житньо-солодовий екстракт
житньо-пшеничний хліб
аромат
ryemalt extract
rye-wheat bread
aroma
ржано-солодовый экстракт
ржано-пшеничный хлеб
Issue Date: 2012
Citation: Сильчук, Т. Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба / Т. Сильчук, В. Безкоровайна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 110-112.
Abstract: Збагачення хліба ЖСЕ призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню смаку і аромату готових виробів. Обогащение хлеба ВСЕ приводит к длительному сроку хранения изделий и накопления значительно большего количества карбонильных соединений, что способствует повышению вкуса и аромата готовых изделий. Enriching bread all leads to long term storage of goods and the accumulation of much more carbonyl compounds improves the taste and flavor of the finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21967
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf93.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.