Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Збагачення хліба ЖСЕ призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню смаку і аромату готових виробів. Enriching bread all leads to long term storage of goods and the accumulation of much more carbonyl compounds improves the taste and flavor of the finished products.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, житньо-солодовий екстракт, житньо-пшеничний хліб, аромат, ryemalt extract, rye-wheat bread, aroma

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. Вплив житньо-солодового екстракту на аромат житньо-пшеничного хліба / Т. Сильчук, В. Безкоровайна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 110-112.