Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21998
Title: Розроблення низькокалорійного кисломолочного продукту
Authors: Студзінська, Марина Олександрівна
Гойко, Ірина Юріївна
Keywords: низькокалорійні продукти
кисломолочні продукти
пробіотики
low-calorie products
dairy products
probiotics
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Студзінська, М. О. Розроблення низькокалорійного кисломолочного продукту / М. О. Студзінська, І. Ю. Гойко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 212–214.
Abstract: В отриманому кисломолочному продукті пробіотична дія заквасочних культур поєднується з пребіотичними властивостями полідекстрози, що підсилює оздоровчий ефект, крім того за її допомогою можна знижувати калорійність готового продукту шляхом повної або часткової заміни цукру і жиру. In the resulting effect of probiotic fermented milk product fermented crops combined with prebiotic properties polidekstrozy that enhances the healing effect, in addition it can help reduce the caloric content of the finished product by complete or partial replacement of sugar and fat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21998
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71.pdf97.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.